Leveranciers

Wij werken met verschillende leveranciers, hieronder treft u een overzicht per kennisgebied :

Urologie

Allium

Allium

De urologische stents van Allium kunnen uw patiënt een lange termijn oplossing bieden waar u al zo lang naar op zoek bent. De gecoverde self- expanding stents van Allium voor de urethra, prostaat en de ureter zijn specifiek ontworpen om de anatomie te volgen. Allium Medical heeft de nieuwste ontwikkelingen toegepast om betrouwbare groot-kaliber stents te maken met een lange indwelling time. Voor patiënten met de volgende indicaties kan dit een effectieve en veilige oplossing bieden:

  Maligne of benigne chronische ureter stenose.
  Blaashalsstenose na TURP
  Urethro vesicale stenotische anastomose na radicale prostatectomie
  Posterieure urethrale strictuur na prostaat brachytherapy
  Prostaatobstructies
  Terugkerende urethrale strictuur

De Allium stents zijn eenvoudig atraumatisch te verwijderen en de inbrengmethode is antegraad of retrograad cystoscopisch of fluoroscopisch uit te voeren. Ook vindt er dankzij de gecoverde wand geen weefsel-ingroei plaats en wordt dankzij het innovatieve plaats-specifieke design de continentie behouden.
Neem contact op met uw accountmanager van Rembrandt voor meer productinformatie.
Klik hier voor de website van Allium voor o.a. klinische studies.

 

Optimed

Optimed

De urologische producten van Optimed kunnen u de gebruiksvriendelijke en kwaliteitsgerichte oplossing bieden waar u naar op zoek bent. De dubbel-J stents van Optimed zijn welbekend op de Nederlandse markt, als innovatieve stuurbare systemen met indicatiegerichte designs en materiaalsoorten.


Ook op het gebied van nefrostomie biedt Optimed een grote verscheidenheid aan producten en inbrengmethoden. Van pigtails en percutane ballonnefrostomie catheters tot nefsets en urologische chiba-naalden.
De stonebaskets van Optimed zijn zelfs in de maat 1,8CH te verkrijgen en zijn daarmee ook geschikt voor de flexibele ureterorenoscoop.
Klik hier om naar de website van Optimed te gaan voor het complete urologische assortiment.

PNN Medical

PNN Medical

Het bedrijf PNN Medical A/S is een echte pionier op het gebied van minimaal invasieve behandelingsmethodes in de Urologie.
Deze firma heeft innovatieve producten van een zeer hoge kwaliteit voor het zogenaamde Minimally invasive treatment ( MIT) bij alle patienten die lijden aan een obstructie van het urinewegstelsel of prostaathyperplasie.
Uromed

Uromed

UROMED is marktleider in Duitsland vanwege de hoge servicegraad en kwaliteitsstandaard , ISO gecertificeerd en bestaat sinds 1967. C De kwaliteitsstandaard voor gebruikte hoogwaardige grondstoffen geldt tevens voor het managementsysteem binnen Uromed.
Op de site is productinformatie eenvoudig terug te vinden en als PDF te downloaden.

Productprogramma:

Biopsie Suprapubische, transurethrale ballonkatheters
Nephrostomie
Urineafvoerende hulpmiddelen
Eenmalige katheters
Implantaten
Voerdraden
Urodynamica
Penisklemmen en vaginale oefencones.

www.Uromed.de
www.Uromed.eu

UroNav

UroNav

Onze partner Philips/Invivo brengt de kracht van de MRI naar de afdeling Urologie met de introductie van de UroNav. Dit fusiesysteem van echo en MRI is the next generation of prostate care
Het nemen van gerichte fusie ( MR/US) biopten lijkt de nieuwe standaard in de prostaat carcinoom diagnostiek te worden. De Uronav fuseert de afbeeldingen van de MRI met het real time echo onderzoek voor een perfecte uitlijning van de prostaat, de verdachte laesies en een zeer goed zicht van de bioptie naald.
De Uronav van Invivo zorgt voor een makkelijke en snellere workflow op uw afdeling als het gaat om MR/US geleide biopties.

Radiologie

Galt

Galt

De firma Galt kenmerkt zich door Innovatie, Dit in 1991 opgerichte bedrijf met het hoofdkantoor in Garland, Texas, ontwerpt, ontwikkelt en produceert disposable producten voor met name de interventionele radiologie en de cardiologie.
De focus van dit bedrijf ligt met name op de producten voor “vascular access” bij zowel volwassen als pediatrische patienten.
Ook op het gebied “Micro Access” , MST kits en PICC lijnen biedt deze firma passende oplossingen door middel van zeer goede producten.
Invivo

Invivo

Onze MRI compatibel bewakingsmonitoren zorgen voor een verhoging van uw patiënten aanbod, omdat u veilig en met vertrouwen patiënten kunt scannen welke anders niet in aanmerking zouden komen voor een MRI-onderzoek.
U kunt hierbij denken aan kinderen, zwakbegaafden, claustrofobische en IC patiënten.
Optimed

Optimed

De vasculaire producten van de Duitse firma Optimed zijn binnen de interventieradiologie globaal welbekend en staan voor kwaliteit en innovatie. In Nederland mag Rembrandt Medical zich trots exclusief distributeur van Optimed noemen.
Binnen de interventieradiologie profileren wij ons als servicegerichte organisatie waarbij u van onze producten en diensten de hoogste kwaliteit mag verwachten.
De laatste jaren heeft Optimed een vlucht vooruit genomen op het gebied van veneuze stenting bij DVT en May-Thurner alsook de groot kaliber self-expanding stents voor aorta en v.cava.

Neem voor meer productinformatie contact op met uw accountmanager van Rembrandt. 
Klik hier voor website van Optimed voor het complete productportfolio.
Ulrich

Ulrich

Met de vernieuwde CT injector van Ulrich, de CT Motion, bieden wij u een zeer gebruiksvriendelijke contrastinjector. Met het vernieuwde rollerpompsysteem hoeft u eenmalig aan het begin van de dag de injector op te bouwen met een dagset systeem dat 24 uur mag blijven zitten. De CT Motion is compatibel met alle merken contrastmiddel. U blijft dus volledig vrij in de keuze voor welk merk contrastmiddel u wilt gebruiken.

De injector heeft ruimte voor twee flessen/zakken contrastmiddel en één fles/zak NaCl en de hoeveelheden hiervan kunt u variëren van 50cc t/m 1000cc en alles hier tussenin.
Doordat de injector is voorzien van een rollerpompsysteem zorgt het ervoor dat er geen kans is op terugvloei van vloeistof in het systeem. De patiënten lijnen die aangesloten worden op de dagset bezitten daarnaast drie terugslag kleppen. De injector is verder voorzien van 5 luchtbel detectors, een compartiment om vaste deeltjes weg te filteren en een drukmeetsysteem. De luchtbeldetectors zorgen niet alleen dat het gevaar op lucht injecteren in de patiënt minimaliseert, maar zorgt ook voor een constante toediening van contrast. Ook als één van de contrastcompartimenten tijdens contrasttoediening leeg raakt.

De injectors van Ulrich zijn als verrijdbare versies te verkrijgen, maar er is ook de mogelijkheid om de injector aan het plafond of muur te bevestigen. Doordat er gebruik gemaakt wordt van accu’s bij verrijdbare versies heeft u alle vrijheid om de injector te verplaatsen zonder overbodige bekabeling op de vloer. Bij een bevestiging aan plafond of muur worden de kabels verwerkt in de ophanging. Connectie tussen de pomp en de bedieningsmonitor met touchscreen geschiedt door middel van bluetooth, zodat u ook hier geen last heeft van bekabeling.

Behalve dat u met de CT Motion kiest voor een uiterst veilig en zeer gebruiksvriendelijk systeem, kiest u ook voor een systeem dat u veel kosten kunt besparen. U heeft met dit systeem, geregistreerd voor 24 uurs gebruik, namelijk minimale kosten aan disposable materialen. Dit kunt u tot wel 70% aan jaarlijkse kosten besparen!

Neurologie

Dispomedica/Neuromedex

Dispomedica/Neuromedex

Dispomedica is voor ons een belangrijke partner op het gebied van de neurochirurgie.
De kenmerkende slogan van deze firma is : “Vastbesloten om antwoord te geven aan de vraag van medisch specialisten en eind gebruikers”.
Het ontwikkelt niet alleen producten geschikt voor massa productie maar ook voor de steeds groter wordende vraag naar niche producten voor speciale behandelmethodes in meer dan 30 landen.
Met name de producten op het gebied van de liqourdrainage zijn een echte meerwaarde voor uw afdeling.
Gelita

Gelita

De resorbeerbare topische hemostatica van Gelita bieden een oplossing voor bloedingen waar conventionele manieren van hemostase ineffectief of onpraktisch zijn. Door innovaties heeft Gelita ervoor gezorgd dat haar producten snel hemostase tot stand brengen en snel door het lichaam worden opgenomen. Zo snel zelfs dat het passieve hemostaat Gelita-Rapid vergelijkbare sterke hemostatische eigenschappen heeft als producten met actieve stollingsfactoren uit een geheel ander prijssegment.
Wij bieden op de volledige Gelita-range een uitstekende prijskwaliteitsverhouding en een verbeterde handling van conventionele geoxideerde resorbeerbare cellulose dan bij vergelijkbare producten.

De Gelita producten geven o.a.de neurochirurg verbeterde mogelijkheden op het gebied van intracraniële hemostase. Op lastig bereikbare plekken geven de Gelitaspon powder en GelitaCel CA powder u de mogelijkheid zonder het gebied aan te raken een filmlaagje over het wondbed te leggen dat oozende veneuze bloedingen stopt. De geoxideerde cellulose op katoenbasis van GelitaCel geeft u de zekerheid van complete resorptie van het product binnen enkele weken. De Gelita-Cel lapjes zijn makkelijker te herpositioneren door een verbetering van de Cel- structuur, waardoor het materiaal niet donker verkleurt en de randen niet hard worden en omhoog gaan krullen bij aanraking met bloed.
Verdere toepassing op ondermeer ENT, urologie, hartchirurgie en binnen dentale klinieken bijvoorbeeld.
Kijk hier verder op de website van Gelita
Raumedic

Raumedic

De intracraniële neuromonitoring producten van Raumedic zijn de meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare katheters  op de markt. Raumedic biedt de mogelijkheid voor het meten van ICP, PtiO2 en temperatuur of een combinatie hiervan. Deze katheters kunnen rechtstreeks worden aangesloten op de bedside-monitor van de IC of het anesthesietoestel op de OK, zonder de tussenkomst van een additionele monitor.
Naast de nauwkeurigheid van de metingen is het grootste voordeel van de Raumedic katheters dat nullen niet nodig is.

Neem voor meer productinformatie contact op met uw accountmanager van Rembrandt.
Klik hier om verder te kijken op de website van Raumedic.
 

rembrandt logo 354x144

Over Rembrandt Medical

Rembrandt Medical is een partner voor de professional in de gezondheidszorg, en levert vanaf 1993 hoogwaardige disposables en implantaten.
Alle producten die wij leveren onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit, iets dat ook geldt voor de service van ons bedrijf.

Contactgegevens

  • (+31)(0)35 - 53 80 800 (9:00 - 16:30)
  • info@rembrandt.nl
  • Bramenberg 1 
    3755 BT 
    Eemnes, Nederland