Allium

De urologische stents van Allium kunnen uw patiƫnt een lange termijn oplossing bieden waar u al zo lang naar op zoek bent. De gecoverde self- expanding stents van Allium voor de urethra, prostaat en de ureter zijn specifiek ontworpen om de anatomie te volgen. Allium Medical heeft de nieuwste ontwikkelingen toegepast om betrouwbare groot-kaliber stents te maken met een lange indwelling time. Voor patiƫnten met de volgende indicaties kan dit een effectieve en veilige oplossing bieden:

  Maligne of benigne chronische ureter stenose.
  Blaashalsstenose na TURP
  Urethro vesicale stenotische anastomose na radicale prostatectomie
  Posterieure urethrale strictuur na prostaat brachytherapy
  Prostaatobstructies
  Terugkerende urethrale strictuur

De Allium stents zijn eenvoudig atraumatisch te verwijderen en de inbrengmethode is antegraad of retrograad cystoscopisch of fluoroscopisch uit te voeren. Ook vindt er dankzij de gecoverde wand geen weefsel-ingroei plaats en wordt dankzij het innovatieve plaats-specifieke design de continentie behouden.
Neem contact op met uw accountmanager van Rembrandt voor meer productinformatie.
Klik hier voor de website van Allium voor o.a. klinische studies.

 

rembrandt logo 354x144

Over Rembrandt Medical

Rembrandt Medical is een partner voor de professional in de gezondheidszorg, en levert vanaf 1993 hoogwaardige disposables en implantaten.
Alle producten die wij leveren onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit, iets dat ook geldt voor de service van ons bedrijf.

Contactgegevens

  • (+31)(0)35 - 53 80 800 (9:00 - 16:30)
  • info@rembrandt.nl
  • Bramenberg 1 
    3755 BT 
    Eemnes, Nederland