Ulrich

Met de vernieuwde CT injector van Ulrich, de CT Motion, bieden wij u een zeer gebruiksvriendelijke contrastinjector. Met het vernieuwde rollerpompsysteem hoeft u eenmalig aan het begin van de dag de injector op te bouwen met een dagset systeem dat 24 uur mag blijven zitten. De CT Motion is compatibel met alle merken contrastmiddel. U blijft dus volledig vrij in de keuze voor welk merk contrastmiddel u wilt gebruiken.

De injector heeft ruimte voor twee flessen/zakken contrastmiddel en één fles/zak NaCl en de hoeveelheden hiervan kunt u variëren van 50cc t/m 1000cc en alles hier tussenin.
Doordat de injector is voorzien van een rollerpompsysteem zorgt het ervoor dat er geen kans is op terugvloei van vloeistof in het systeem. De patiënten lijnen die aangesloten worden op de dagset bezitten daarnaast drie terugslag kleppen. De injector is verder voorzien van 5 luchtbel detectors, een compartiment om vaste deeltjes weg te filteren en een drukmeetsysteem. De luchtbeldetectors zorgen niet alleen dat het gevaar op lucht injecteren in de patiënt minimaliseert, maar zorgt ook voor een constante toediening van contrast. Ook als één van de contrastcompartimenten tijdens contrasttoediening leeg raakt.

De injectors van Ulrich zijn als verrijdbare versies te verkrijgen, maar er is ook de mogelijkheid om de injector aan het plafond of muur te bevestigen. Doordat er gebruik gemaakt wordt van accu’s bij verrijdbare versies heeft u alle vrijheid om de injector te verplaatsen zonder overbodige bekabeling op de vloer. Bij een bevestiging aan plafond of muur worden de kabels verwerkt in de ophanging. Connectie tussen de pomp en de bedieningsmonitor met touchscreen geschiedt door middel van bluetooth, zodat u ook hier geen last heeft van bekabeling.

Behalve dat u met de CT Motion kiest voor een uiterst veilig en zeer gebruiksvriendelijk systeem, kiest u ook voor een systeem dat u veel kosten kunt besparen. U heeft met dit systeem, geregistreerd voor 24 uurs gebruik, namelijk minimale kosten aan disposable materialen. Dit kunt u tot wel 70% aan jaarlijkse kosten besparen!

rembrandt logo 354x144

Over Rembrandt Medical

Rembrandt Medical is een partner voor de professional in de gezondheidszorg, en levert vanaf 1993 hoogwaardige disposables en implantaten.
Alle producten die wij leveren onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit, iets dat ook geldt voor de service van ons bedrijf.

Contactgegevens

  • (+31)(0)35 - 53 80 800 (9:00 - 16:30)
  • info@rembrandt.nl
  • Bramenberg 1 
    3755 BT 
    Eemnes, Nederland