Gelita

De resorbeerbare topische hemostatica van Gelita bieden een oplossing voor bloedingen waar conventionele manieren van hemostase ineffectief of onpraktisch zijn. Door innovaties heeft Gelita ervoor gezorgd dat haar producten snel hemostase tot stand brengen en snel door het lichaam worden opgenomen. Zo snel zelfs dat het passieve hemostaat Gelita-Rapid vergelijkbare sterke hemostatische eigenschappen heeft als producten met actieve stollingsfactoren uit een geheel ander prijssegment.
Wij bieden op de volledige Gelita-range een uitstekende prijskwaliteitsverhouding en een verbeterde handling van conventionele geoxideerde resorbeerbare cellulose dan bij vergelijkbare producten.

De Gelita producten geven o.a.de neurochirurg verbeterde mogelijkheden op het gebied van intracraniële hemostase. Op lastig bereikbare plekken geven de Gelitaspon powder en GelitaCel CA powder u de mogelijkheid zonder het gebied aan te raken een filmlaagje over het wondbed te leggen dat oozende veneuze bloedingen stopt. De geoxideerde cellulose op katoenbasis van GelitaCel geeft u de zekerheid van complete resorptie van het product binnen enkele weken. De Gelita-Cel lapjes zijn makkelijker te herpositioneren door een verbetering van de Cel- structuur, waardoor het materiaal niet donker verkleurt en de randen niet hard worden en omhoog gaan krullen bij aanraking met bloed.
Verdere toepassing op ondermeer ENT, urologie, hartchirurgie en binnen dentale klinieken bijvoorbeeld.
Kijk hier verder op de website van Gelita