Gelita

De resorbeerbare topische hemostatica van Gelita bieden een oplossing voor bloedingen waar conventionele manieren van hemostase ineffectief of onpraktisch zijn. Door innovaties heeft Gelita ervoor gezorgd dat haar producten snel hemostase tot stand brengen en snel door het lichaam worden opgenomen. Zo snel zelfs dat het passieve hemostaat Gelita-Rapid vergelijkbare sterke hemostatische eigenschappen heeft als producten met actieve stollingsfactoren uit een geheel ander prijssegment.
Wij bieden op de volledige Gelita-range een uitstekende prijskwaliteitsverhouding en een verbeterde handling van conventionele geoxideerde resorbeerbare cellulose dan bij vergelijkbare producten.

De Gelita producten geven o.a.de neurochirurg verbeterde mogelijkheden op het gebied van intracraniële hemostase. Op lastig bereikbare plekken geven de Gelitaspon powder en GelitaCel CA powder u de mogelijkheid zonder het gebied aan te raken een filmlaagje over het wondbed te leggen dat oozende veneuze bloedingen stopt. De geoxideerde cellulose op katoenbasis van GelitaCel geeft u de zekerheid van complete resorptie van het product binnen enkele weken. De Gelita-Cel lapjes zijn makkelijker te herpositioneren door een verbetering van de Cel- structuur, waardoor het materiaal niet donker verkleurt en de randen niet hard worden en omhoog gaan krullen bij aanraking met bloed.
Verdere toepassing op ondermeer ENT, urologie, hartchirurgie en binnen dentale klinieken bijvoorbeeld.
Kijk hier verder op de website van Gelita

Dispomedica/Neuromedex

Dispomedica is voor ons een belangrijke partner op het gebied van de neurochirurgie.
De kenmerkende slogan van deze firma is : “Vastbesloten om antwoord te geven aan de vraag van medisch specialisten en eind gebruikers”.
Het ontwikkelt niet alleen producten geschikt voor massa productie maar ook voor de steeds groter wordende vraag naar niche producten voor speciale behandelmethodes in meer dan 30 landen.
Met name de producten op het gebied van de liqourdrainage zijn een echte meerwaarde voor uw afdeling.

Raumedic

De intracraniële neuromonitoring producten van Raumedic zijn de meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare katheters  op de markt. Raumedic biedt de mogelijkheid voor het meten van ICP, PtiO2 en temperatuur of een combinatie hiervan. Deze katheters kunnen rechtstreeks worden aangesloten op de bedside-monitor van de IC of het anesthesietoestel op de OK, zonder de tussenkomst van een additionele monitor.
Naast de nauwkeurigheid van de metingen is het grootste voordeel van de Raumedic katheters dat nullen niet nodig is.

Neem voor meer productinformatie contact op met uw accountmanager van Rembrandt.
Klik hier om verder te kijken op de website van Raumedic.

rembrandt logo 354x144

Over Rembrandt Medical

Rembrandt Medical is een partner voor de professional in de gezondheidszorg, en levert vanaf 1993 hoogwaardige disposables en implantaten.
Alle producten die wij leveren onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit, iets dat ook geldt voor de service van ons bedrijf.

Contactgegevens

  • (+31)(0)35 - 53 80 800 (9:00 - 16:30)
  • info@rembrandt.nl
  • Bramenberg 1 
    3755 BT 
    Eemnes, Nederland