Over ons

 
Rembrandt Medical Nederland, locatie Eemnes en Rembrandt Medical Belgie, gelegen regio Gent te Sint-Denijs-Westrem is een partner voor de professional in de gezondheidszorg.

Sinds 1994 leveren we hoogwaardige disposables en implantaten aan radiologen, urologen, neurochirurgen, orthopedisten en anesthesisten. Alle producten die wij leveren onderscheiden zich door hun hoogwaardige kwaliteit net zoals de service van ons bedrijf.
De meeste producten waarvan wij exclusief dealer zijn, worden vrijwel allemaal uit voorraad geleverd, en indien noodzakelijk in express binnen enkele uren.

Rembrandt Medical is een uitermate gespecialiseerd bedrijf en de expertise van onze medewerkers is zeer hoog. Via de vertegenwoordigers worden onze klanten op de hoogte gebracht en gehouden van de ontwikkelingen en veranderingen binnen de vakgebieden waarin wij actief zijn.

Wij willen dit op deze manier blijven doen, omdat we geloven dat in een tijd waarin alles technischer en onpersoonlijker wordt, er juist in de gezondheidszorg behoefte bestaat aan het persoonlijk contact en de hoogstaande service die wij proberen te verlenen. Dat Rembrandt Medical niet alleen een leverancier wil zijn maar ook een actief meedenkende partner, blijkt ook uit het feit dat we voor een aantal van onze klanten custom-made producten fabriceren, die niet duurder zijn dan standaard materialen, terwijl ze wel een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de patiƫntenzorg waar onze afnemers voor staan.