Radiologie

 
Onze producten voor de afdeling radiologie bestaan uit diverse zeer hoogwaardige producten voor de interventie radiologie, contrast injectors voor CT en MRI en MRI compatibel patiënt monitoren. Deze producten kunnen binnen uw afdeling zorgen voor een verhoging van de kwaliteit en vergroting van patiënten aanbod. Binnen Rembrandt vinden wij het onze missie om de zorgverlening beter en effectiever te maken en wij stemmen daar ons assortiment op af.
Binnen ons enorme assortiment aan interventie producten vindt u onder andere diverse self-expandable vasculaire stents, TIPS sets en diverse nefrostomie artikelen. Onze CO2 angioset biedt een oplossing voor patiënten die een angiografie nodig hebben, maar door bijvoorbeeld nierfalen of allergie geen contrast toegediend mogen krijgen.

Onze contrast injector voor CT/MRI van Ulrich Medical werkt met het vernieuwde rollerpomp systeem en zorgt ervoor dat uw afdeling tot wel 70% aan kosten kunt besparen op disposable materialen, omdat ons systeem als enige op de markt is goedgekeurd voor 24-uurs gebruik. De pompen zijn voorzien van een accu en communiceert middels bluetooth verbinding, zodat u geen last heeft van overbodige kabels.

Onze MRI compatibel bewakingsmonitoren zorgen voor een verhoging van uw patiënten aanbod, omdat u veilig en met vertrouwen patiënten kunt scannen welke anders niet in aanmerking zouden komen voor een MRI-onderzoek. U kunt hierbij denken aan kinderen, zwakbegaafden, claustrofobische en IC patiënten.

rembrandt logo 354x144

Over Rembrandt Medical

Rembrandt Medical is een partner voor de professional in de gezondheidszorg, en levert vanaf 1993 hoogwaardige disposables en implantaten.
Alle producten die wij leveren onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit, iets dat ook geldt voor de service van ons bedrijf.

Contactgegevens

  • (+31)(0)35 - 53 80 800 (9:00 - 16:30)
  • info@rembrandt.nl
  • Bramenberg 1 
    3755 BT 
    Eemnes, Nederland